Polis Emeklileri Derneğinden ziyaret

Gündem Yayın: 22 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2017 23:31:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3340 okunma
Google News

Polis Emeklileri Derneğinden
Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri , Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan sağlam ve yönetim kurulunu tebrik ettiler 

Dernek Şube Başkanı Aydın Bola ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Zeki Şan, Mustafa Nazlıpınar,Kerim Başaran ve Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman, Cemiyet Başkanı seçilen Erkan Sağlam’ı ve yönetim kurulunu tebrik ederek, hayırlı ve uğurlu olsun dileklerini sundular. Başkan Bola, Polis Derneği’nin Genel Merkezi’nin İstanbul’da bulunduğunu, Türkiye genelinde 34 şubesinin faaliyette olduğunu, Kütahya şubesinin ise 1987 yılından beri faaliyet yürüttüğünü belirterek, derneğin faaliyetleri hakkında cemiyet başkanı Sağlam’a kısa bilgiler aktardı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlam’da, meslektaşlarının desteği ve takdirleriyle göreve seçildiklerini söyledi. Sağlam, Cemiyet olarak çok güzel projelerinin olduğunu ve bunları hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayarak “Amacımız aktif bir cemiyet olmasıdır. Yer sorunumuzu çözdük. İnşallah önümüzdeki günlerde cemiyetimize layık bir mekanda hizmet vereceğiz. Bunun hemen akabinde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Gerek üyelerimize yönelik seminer ve etkinlikler, gerekse Kütahya’ya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye başlayacağız” dedi. Kütahya basınının her zaman meslek ilkelerine uygun bir şekilde hareket ettiğini söyleyen Sağlam “Halkı bilgilendirmek adına tüm üyelerimiz ellerinden gelen gayreti göstermektedir. Bundan sonrada göstereceklerinden hiçbir şüphemiz yoktur” dedi. 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, günün anısına polis derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Cemiyet Başkanı Sağlam ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.