Polis kısa sürede yakaladı

Asayiş Yayın: 27 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 27.06.2020 12:22:59
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2753 okunma
Google News

 

Polis kısa sürede yakaladı

GÖRÜNTÜLÜ 

 

 Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bozuk paraları bütünletmeye giden hırsızlık şüphelisi yakalandı.Ada Mahallesindeki mesire alanında bulunan halı sahada hırsızlık konusu olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.Olayın şüphelisi N.K. (17) yaklaşık 45 dakika gibi kısa sürede yakalandı.

 Mustafa Ersin konu ile ilgili gazetecilere şu açıklamalarda bulundu,  " İş yerimde hırsızlık olayı oldu. Büfe çevresinde temizlik çalışması yapan belediye personelleri bana olayı haber verdiler. Sonra polise haber verdim. Oldukça zarar verilmiş. Sağ olsunlar polis ekipleri geldi ve yaklaşık yarım saat gibi kısa sürede şüpheliyi bozuk paraları bütünletmeye çalışırken yakaladılar. Burada görgü tanıklarının da ifadeleri çok önemliydi. Kimse bu gibi durumlarda ilgisiz kalmasın. Keşke böyle olaylar olmasaydı. Bu gençlerimiz bu gibi işler yerine daha faydalı işlerle ilgilenseler" diyerek emniyet güçlerine teşekkür etti."  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.