Protokol iftarda buluştu

GÖRÜNTÜLÜ Haber : Tavşanlı Belediye Basın Görüntü: Tuna İşleyen

Gündem Yayın: 08 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.04.2022 10:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1142 okunma
Google News
Tavşanlı protokolü, Belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına; Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer, Basın mensupları ile kurum ve daire amirleri katıldı.
 
Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler, iftarların birlik ve beraberliğin sembolü haline geldiğini vurgulayarak, davete icabet edip programa katılan tüm konuklara teşekkürlerini sundu.
 
Başkan Güler, “Pandemi dolayısıyla 2 senedir Ramazan ayında bu tür programlardan uzak kaldık. Elhamdülillah normalleşme süreci ile birlikte normal hayat ve Ramazan ayının kendi içerisindeki tadı, bereketi ve lezzeti tekrar hissedilmeye başlandı. Bugün itibariyle biz de Tavşanlı Belediyesi olarak iftar yemeklerine başladık. İftar sofralarımızı Tavşanlı’daki dostlarımızla paylaşacağız. Rahmet ayı, bereket ayı ve aynı zamanda mağfiret ayı olan Ramazan’ı idrak ediyoruz. İçerisinde bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran bir ay içerisindeyiz. Bu haliyle olanın olmayana borçlu olduğu bir ay. Merhametin, nefsi olarak terbiyenin, imanı yeniden tazelemenin öne çıktığı mübarek bir zaman dilimindeyiz. Tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, programımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.