PSİKİYATRİ UZMANI DR. LEVENT AYKUT PARKHAYAT KÜTAHYA HASTANESİNDE

Sağlık Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2019 12:40:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7581 okunma
Google News

 

 PSİKİYATRİ UZMANI DR. LEVENT AYKUT PARKHAYAT KÜTAHYA HASTANESİNDE

30 yıldır Kütahya Devlet Hastanesinde hizmet veren Psikiyatri Uzmanı Dr. Levent Aykut PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Kütahya ve bölge halkının tanıdığı, güvendiği alanında başarılı bir hekim daha başlatmış olduklarından dolayı memnuniyetlerini iletirken Psikiyatri Uzmanı Dr. Levent Aykut’a başarılar diledi.


Psikiyatri Uzmanı Dr. Levent Aykut kimdir?

1958 yılında İzmir’de doğan, evli ve 2 çocuk babası olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Levent Aykut İstanbul Kabataj erkek lisesinden mezun olmuştur. 1976 yılında İstanbul ÜniveristesiTıp Fakültesini bitiren Dr. Aykut 1990 yılında Trakya üniversitesi Tıp fakültesinde psikiyatri uzmanlık eğitimini tamamlamış, aynı yıl Kütahya Devlet Hastanesi’nde görevine başlayarak 30 yılın sonunda 2019 Kasım ayı itibariye emekli olmuştur.

Psikiyatri Uzmanı Dr.Levent Aykut, kariyeri boyunca çok sayıda ulusal kongrelere katılmıştır. Uzmanlık alanları arasında ise psikiyatrik bozuklukların (depresyon, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal fobi, şizofreni, bipolar bozukluk, cinsel işlev bozuklukları vb.) tedavileri yer almaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.