PTT’DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2018 - Salı - Güncelleme: 06.02.2018 15:45:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3294 okunma
Google News

PTT’DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

Şirketimiz özel gün ve haftalarda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. En güzel duygulardan biri olan sevginin dört bir yanı sardığı 14 Şubat’ı da unutmayan PTT, Sevgililer Günü’ne yönelik bir kampanyaya imza atıyor. 

Şirketimizin sevgi dolu yürekleri mutlu edecek yeni kampanyası kargo gönderilerinde indirimi ve birbirinden güzel tebrik kartlarının ücretsiz dağıtımını kapsıyor.

Buna göre Şirketimiz, Sevgililer Günü öncesindeki 5 iş gününe denk gelen 7, 8, 9, 12 ve 13 Şubat 2018 tarihlerinde postaya vereceğiniz yurtiçi posta kargosu ve APS Kurye gönderilerinde 25 indirim uygulayacak. Başka bir indirimden yararlanan gönderiler ayrıca bu indirimden yararlanamayacak. 
Şirketimiz ayrıca Sevgililer Günü kampanyası çerçevesinde tebrik kartları da hazırladı. İlgi çekici tasarım ve görsellerle sevginin güzelliğini yansıtan tebrik kartları tüm işyerlerimizden ücretsiz olarak temin edebilir yalnızca gönderim için posta ücreti ödeyerek gönderebilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.