Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vereceklere teşekkür

Gündem Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 11:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1471 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Sivil Toplum Kuruluşlarının oluşturduğu Kardeşlik ve Yardım Platformundan örnek bir davranış.

Tavşanlı İlçe STK Temsilcisi ve İHH Şube Başkanı İbrahim Vehbi Atabay yaptığı yazılı basın açıklaması ile şehir giriş ve çıkışlarında nöbet tutan görevlilere Ramazan ayı boyunca yemek verecek olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Atabay yapmış olduğu açıklamada şu cümlelere yer verdi, " Tavşanlı Vefa Destek Komisyonu Koordinatörü Sayın Kadir Tuncil Bey' in isteği üzerine, Ramazan ayı boyunca şehrimizin girişlerinde nöbet tutan kolluk kuvvetlerimize ve sağlık ekiplerimize platform önderliğinde sahur ve iftar yemeği verilecek. Bu hayırlı işin fikri Rahmet Vakfından Sayın Kenan Başköy Beyefendiden çıktı. Allah razı olsun inşaallah. Sayın Emre Turhan Bey kardeşimizin girişimleri ile BERRA YEMEK firması sahibi Sayın Yılmaz Özkaya Bey kardeşimiz bize destek oldu ve hizmeti üstlendi. Yüce Rabbim hepsinden razı ve hoşnut olsun İnşaallah."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.