RAMAZAN ÇELİK HİSARCIK'I SALLADI

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2016 - Pazar - Güncelleme: 07.08.2016 10:32:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3933 okunma
Google News

Hisarcık Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında festival alanında sahneye çıkan Bölgemizde sevilen  sanatçı Ramazan Çelik , sahneye çıkışının ardından alanı dolduran hayranlarının büyük bir sevgi gösterisi ile karşılaştı. Ramazan Çelik  , söylediği türkü ve oyun havalarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Sahnede yaptığı konuşmada Birlik beraberlik mesajları veren Ramazan Çelik, Demokrasi şölenimize bizlerde türkülerimizle destek veriyoruz. Dimdik ayaktayız.Ülkemizi seviyoruz, Ülkemizi hainlere bırakmaya asla niyetimiz yok. Hisarcık'ta bu birlik ve beraberliği sağlayan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar'a teşekkür ediyorum,dedi. Alanda bulunan polis  ekiplerini de unutmayan sevilen  Sanatçı Ramazan Çelik  polislere özel Türküler söyledi. 

Zaman zaman sahneden inip halkla  bütünleşen  Ramazan Çelik, Festival alanında toplanan binlerce hayranının güzel bir gece geçirmesini sağladı. Alanı dolduran binlerce hayranıyla  FETÖ terör örgütünü lanetleyen sevilen sanatçı Ramzan çelik'in  söylediği türkülerde FETÖ örgütüne atıfta bulunması büyük alkış aldı. Söylediği Asker türküleriyle de büyük beğeni toplayan Çelik Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize,  78 milyon kişilik ordumuz sahip çıkmıştır. Dünya Türk'ün ne olduğunu 15 temmuzdan bu tarafa çok iyi görmüştür dedi.


Belediye Başkanı Çalışkan Alanı dolduran kalabalığa bayrak dağıttı. Başkan Çalışkan'ın dağıttığı bayraklarla türkülere eşlik eden binlerce kişi muhteşem bir görüntü verdi.


Belediye Başkanı Çalışkan yaptığı konuşmada' Demokrasi şölenimizde bizlere yalnız bırakmayan Sanatçımız Ramazan Çelik'e  teşekkür ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. 29.Hisarcık Kültür Sanat Ve Turizm festivalimizde hem ilçe tanıtımı için hemde halkımızın birlik beraberliği için bu etkinliği düzenledik. Dik duruyoruz, dik durduğumuzu hainlere gösteriyoruz. Burada toplanan binlerce Hisarcıklı vatandaşlarımıza, çevre ilçelerden gelen kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu işin partisi olmaz.Ortak derdimiz vatandır.  Bizler acımızı'da yaşıyoruz, Şehitlerimiz için dualarımızı ediyoruz. Aynı zamanda  bu etkinlikle yıkılmadığımızı ve asla yıkılmayacağımızı burada toplanan muhteşem kalabalıkla tüm dünyaya gösteriyoruz. Bu etkinliğimizden sonra darbe kalkışmasının olduğu ilk günden beri tuttuğumuz demokrasi nöbetimize devam edeceğiz. Yaradan Güzel ülkemizde türlü oyunlar çevirmeye çalışanları kahretsin'dedi.


Gecenin sonunda Sanatçı Ramazan Çelik'e  Başkan Çalışkan tarafından plaket verildi.

 

Demokrasi Şölenine, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ak Parti Kütahya Milletvekili  Vural Kavuncu,  Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası,İl genel Meclisi üyeleri daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.