Robot tasarım jürisi ödülünün sahibi Tavşanlı İMKB Anadolu Lisesi'nden

Robot tasarım jürisi ödülünün sahibi Tavşanlı İMKB Anadolu Lisesi'nden

Teknoloji Yayın: 01 Mart 2016 - Salı - Güncelleme: 01.03.2016 15:11:44
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
4441 okunma
Google News

Robot tasarım jürisi ödülünün sahibi Tavşanlı İMKB  Anadolu Lisesi'nden

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi İMKB Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğrencileri 12’nci “Robot Tasarım ve proje” yarışmasında Robot tasarım jüri ödülünü aldı.

Robot Kulübü öğrencileri, Bilim Kahramanları Derneği tarafından Bursa’da düzenlenen 12’nci  Robot Tasarım ve Proje Yarışmasında Tavşanlı İMKB Anadolu Lisesi robot tasarım jüri ödülüne layık görüldü.

28 Mart’ta Bursa Uludağ Üniversitesinde düzenlenen turnuvada 7 ilden 30 takım ve 270 öğrenci yarıştı. 

Düzenlenen yarışmanın bu yıl ki teması “Çöpe çözüm, çöple çözüm” olarak belirlendi. İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri tasarladıkları bir robot ve “Her kağıt değerledir” isimli geri dönüşüm projesiyle katıldılar.

Yarışmada Robot tasarım jürisi ödülünün sahibi olan Tavşanlı İMKB  Anadolu Lisesi Uluslar arası Robot Tasarım yarışmasına katılmaya hak kazandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.