Rova ile Sanayi esnafları iftarda bir araya geldi

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 27 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.04.2022 13:28:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1895 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.
  

Sanayi esnafları iftarda bir araya geldi

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde  yedek parça üzerine işyeri Rova yedek parçaları Melisa Cafe'de düzenledikleri iftar yemeğinde Çukurköy Küçük sanayiden esnaflarla bir araya geldi.

Hep birlikte oruçlarını açan esnaflar, Ramazan ayının huzurunu birlik ve beraberlik içerisinde yaptıkları iftarla pekiştirdiler. İftar yemeği programının esnaflar ile kaynaşmak amacıyla, biraaraya gelmek niyetiyle gerçekleştiğini ifade eden Engin Kayacık,  " Ramazan ayında mübarek günlerde birlikteliği sağlamak için böyle bir iftar düzenledik. Bizler sanayi esnafları olarak komşu esnaflarımız  ile biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Katılım sağlayan arkadaşlarımıza ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederiz" dedi.

Ankara'dan Firma Ortağı Levent Çakır " Ramazanda bu güzel akşamda iftar soframızda bizleri yalnız bırakmayan değerli esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Böyle bir davete icabet ettiler. Biz de hep beraber iftar sofrasında olmayı tercih ettik. Hepsinden Allah Razı oldun. Rova'dan bahsedecek olursak Rova Grup Mercedes kamyon, MAN Kamyon yedek parçaları satıyoruz. İthalat ihracat yapıyoruz. Yurt dışından Fildişi ülkesi ve birkaç ülkeye ihracat yapıyoruz. Tavşanlı dördüncü şubemiz oldu. Bakalım yeni projelerimiz de var. İlerleyen günlerde bunları da değerlendireceğiz" dedi.  

İftar yemeğinin ardından programa katılanlar sohbet ederek, iftar birlikteliği için teşekkür ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.