Rusya’ya Gural Premier çıkarması

Gündem Yayın: 14 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 14.03.2018 10:55:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3631 okunma
Google News

Rusya’ya Gural Premier çıkarması 
Rusya’nın en önemli turizm etkinliği olan Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı (MITT) açıldı. Türk Turizminin en önemli markaları arasında öne çıkan Gural Premier, Fuarın ilgi odağı oldu.
Güral Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Güral’ın bizzat başında bulunduğu ekip tarafından yürütülen başarılı çalışmalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da dikkatini çekti. Açılışa yoğun ilgi gösteren Ruslara Gural Premier logolu hatıra kupasının ücretsiz olarak dağıtılması stant önünde zaman zaman kuyruklar oluşmasına neden olurken, Bakanlar Çavuşoğlu ile Kurtulmuş, Sami Güral ve çalışanlarını başarılı tanıtım çalışmalarından dolayı tebrik etti. 
Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sami Güral, son dönemde her alanda yeniden bahar havası yaşamaya başlayan Türkiye-Rusya ilişkilerinden turizm sektörünün de olumlu yönde etkileneceğini  belirtti.  Sami Güral ; “Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre Türkiye-Rusya ilişkilerinin kötü olduğu 2016 yılında 500 bin Rus Türkiye’ye geldi. İki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmeye başladığı 2017 yılında ise 4 milyon 720 bin Rus Türkiye'yi ziyaret etti. Bu rakamın, 2018 yılında 5 milyonu geçmesi hedefleniyor. Türkiye 2018 yılında dünyadan 38 milyon turist bekliyor. Devletimiz 2018 itibarıyla deyim yerindeyse Turizm hamlesi başlatmış durumda. Türkiye’nin uluslar arası alanda pek çok ödül almış, en başarılı Turizm Markalarından biri olan Gural Premier de, kendi otellerinin yanı sıra ülkemiz tanıtımına ve devletimizin kalkınma hamlesine katkıda bulunmak amacıyla burada bulunuyor.“ ifadelerini kullandı.  
Geçtiğimiz yıl Rusya’da faaliyet gösteren turizm profesyonelleri tarafından yapılan değerlendirmeye göre, kültürel ve enformasyona yönelik etkinlikler, profesyonel çalışma imkanları ve tasarım açısından  ‘En İyi Tanıtım Yapan Destinasyon (Ülke)’ ödülüne layık görülen Türkiye standı bu yıl da iddialı. Bölge ve destinasyon tanıtımının ön planda tutulduğu Türkiye standı, kuzeyden güneye, doğudan batıya Anadolu’nun zengin kültürel birikiminin yansıtıldığı yedi adadan oluşuyor. 29 sektör kuruluşu ve 12 özel işletme de Kültür Turizm Bakanlığı çatısı altında Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında etkinlikler gerçekleştiriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.