Sabıkalı Kavşak Çözüm Bekliyor

Sabıkalı Kavşak Çözüm Bekliyor

Asayiş Yayın: 19 Kasım 2015 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2015 10:59:18
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
6805 okunma
Google News

Sabıkalı Kavşak Çözüm Bekliyor

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde aynı kavşakta sürekli trafik kazaları meydana geliyor.

Tavşanlı ilçe merkezinden Balıkesir istikametine giden Talat Çorak’ın kullandığı 34 NF 2852 plakalı jeep, Tunçbilek istikametinden gelen ve önüne çıkan tıra Balıkesir Köprüsü kavşağında çarpmamak için direksiyonu kıvırması ile kontrolden çıkarak köprü bariyerlerine çarptı.

Talat Çolak yara almazken yanında bulunan annesi hafif şekilde yaralanarak 112 Acil Servis ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza sonrası Jeep sürücüsü Talat Çorak yetkililere seslenerek, “ Tavşanlı istikametinden, Balıkesir istikametine giderken Tırın önüme çıkması sonucu kaza yaptım. Burada en büyük eksiklik bu kadar popüler kaza mekanı olmasına rağmen trafik ışığı olmaması, buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen buradaki bu problemi çözmelerini istiyorum.” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.