SAFAHAT’I OKUMA VE ANLAMA YARIŞMASI 2017 ÖN ELEMESİ YAPILDI

Kültür Yayın: 10 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2017 10:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5333 okunma
Google News


 
Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen Safahat’ı Okuma ve Anlama Yarışması ön elemesi Gediz Kültür Merkezinde yapıldı.
 
Dört farklı yaş kategorisinde düzenlenen yarışmada her kategori için üç finalist belirlendi. Finalistler 07 Nisan 2017 Cuma günü saat 20.30 da Gediz Kültür merkezinde dereceye girmek için yarışacaklar.
 
Final gecesinde derece için yarışacak yarışmacılara aynı gün hediye takdimi yapılacaktır. Yarışmanın 5-10 yaş kategorisinde Zafer İlkokulu’ndan Yiğit Karayiğit, Dayınlar İlkokulu’ndan Berra Ecem Zengin, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndan Ceyda Özkan; 11-15 yaş kategorisinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu’ndan Bahar Yeşil, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu’ndan Serdar Bektaş, Fatih Ortaokulu’ndan Çağlagül Arısoy; 16-20 yaş kategorisinde Pamukkale Üniversitesi’nden Oğuzhan Dede, Büşra Kesici, Emine Gül Yıldırım; 21 yaş üzeri kategorisinde Pamukkale Üniversitesi’nden Abdurrahman Kalbur, İncinur Akalan, Vedat Şahin; finale kalan yarışmacılar olmuştur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.