SAĞLIKLI YAŞAM SAĞLIKLI GEDİZ

Sağlık Yayın: 01 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2017 14:37:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4740 okunma
Google News

SAĞLIKLI YAŞAM SAĞLIKLI GEDİZ

Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda “Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Gediz” sloganıyla çıkılan yola yürüyüş parkuru, bisiklet yolu ve patent pisti yapımı için çalışmalar başlatıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda yaptığımız spor tesislerinin yanı sıra, kentte her yaştan ve her kesimden insanın kullanabileceği açık alan ve spor alanları yaparak vatandaşlarımızı spora teşvik etmeye devam ediyoruz.

“Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Gediz” sloganıyla çıkılan yola Adnan Menderes Yaşam Parkı’na 1000 mt. Yürüyüş yolu, 750 mt. Bisiklet yolu ve patent yolu yapım çalışmaları başlamıştır. Yürüyüş yolu ve bisiklet yolu zemininde doğal kiremit irmiği kullanılarak, bu parkurun yapımda doğal ortama zarar verilmeden ağaç kesimi yapılmamıştır.

İlçemizde hareketsiz yaşam’a bağlı olarak aşırı kilo sorunlarının ortaya çıktığını, dolaysıyla kişilerin sağlık sorunları yaşadıklarını belirten Başkan Saraoğlu, proje kapsamında sağlıklı yaşam konusunda, günlük hayatta uygulanabilir ve kısa sürede etki gösterecek faaliyetler sunularak, halkımız için gerekli sosyal hizmetlerin sağlanarak, bölgedeki yaşam standardını yükseltmek olduğunu belirtti.

Yapılaşmanın hız kesmediği ilçemizde halkımız için sosyalleşebilecekleri, spor yapıp nefes alabilecekleri yeni yaşam alanları açmaya devam ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.