SAHTE JANDARMAYI POLİS YAKALADI

SAHTE JANDARMAYI POLİS YAKALADI

Asayiş Yayın: 11 Kasım 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2015 14:08:56
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
6553 okunma
Google News

SAHTE JANDARMAYI POLİS YAKALADI

 

Kendisini Astsubay Başçavuş olarak tanıtarak Sivil Toplum Kuruluşlarını dolandırmaya çalıştığı iddia edilen Nedim M. (21) polis tarafından yakalandı.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde telefonla bir sivil toplum kuruluşunu arayarak kendisini Jandarma Astsubay Başçavuş olarak tanıtan Mersin’in Erdemli ilçesinde ikamet eden ve 2 ayrı dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunan Nedim M. polisler tarafından bir kurumda yakalandı.

Burdur Cezaevinden izinli çıktıktan sonra Tavşanlı’da bir sivil toplum kuruluşunu telefonla arayarak kendini Astsubay Başçavuş olarak tanıtan Nedim M., izne  çıkacak askerler için paraya ihtiyaç duyulduğunu belirterek maddi yardım talep etti. Daha sonra kuruma para almaya gittiğinde ise polis tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Tavşanlı Polis Karakolunda ifadesi alınan Nedim M. adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan Nedim M. serbest kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.