ŞAMPİYON MOYMULSPOR

Spor Yayın: 14 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2017 12:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4863 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kütahya Süper Amatör Liginde mücadele eden Tavşanlı Moymulspor şampiyonluk kupasını aldı. 
Tavşanlı Moymulspor, 3 hafta önce Beşiktaş’ın kuruluş yıl dönümü tarihinde şampiyonluğunu ilan etmişti. 
Moymulspor Kulüp Başkanı İbrahim Sarızeybek elde edilen şampiyonluk sonucu şampiyonluk kupasını doğum gününde almanın mutluluğunu şu cümlelerle ifade etti “Gerçekten çok mutlu bir gün. Doğum günümde bu mutluluğu bana yaşattıkları için sporcularıma teşekkür ederim. Bizleri 24 maçtan bu yana yanlız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar olmazsa bizler bugün burada olmayız. Bize gerçekten güven ve huzur veriyorlar. Sporcularıma da yönetici arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Herşey Moymul camiası için” 
Teknik Direktör Erhan Sarıgöl ise “ Tabiki başarı kolay olmadı. Bir sezon çalışmanın getirdiği bir başarı. Zor bir süreçti, gerek futbolcular gerekse yöneti, teknik adam, taraftarımız bu işe hep beraber inandık, odaklandık ve Allah’a şükür bugüne geldik. Çok güzel bir duygu Moymulspor camiasına hayırlı olsun başarıların devamını diliyoruz. “ dedi. 
Şampiyonluk gecesinde yöre sanatçıları Saruhan Kardeşler sahne alarak taraftarları coşturdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.