Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kütahya'da neler söyledi?

Teknoloji Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 16:16:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2758 okunma
Google News

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK KÜTAHYA'DA...
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK BİR DİZİ AÇILIŞ VE PROGRAM İÇİN KÜTAHYA'YA GELDİ. TAVŞANLI HALKINA SELAM GÖNDEREN BAKAN VARANK, OSB'NİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DOLAYISIYLA İSTİHDAMIN ARTTIRILMASI İÇİN TÜM İMKANLARIYLA İLÇEYE DESTEK OLDUKLARINI KAYDETTİ. BAŞKAN MUSTAFA Güler DE BAKAN VARANK'A TAVŞANLI HALKI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi açılış ve programlar için Kütahya'ya geldi. İlk önce Zafer Kalkınma Ajansı'nın Bölgesel Destek Programları Açılış ve İmza Törenine katılan Bakan Mustafa Varak'ı karşılayanlar arasında, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de bulundu.
Grand Çınar Otel'de düzenlenen programda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kütahya'nın desteklemeler ve programlardan en iyi şekilde yararlanan nadir iller arasında bulunduğunu ifade ederek AB fonlarından şehrin marka ürünü Çini için önemli destekler alacaklarını belirtti.

 


Konuşmasında Tavşanlı 2. Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgilide açıklamalarda bulunan Bakan Varnk "Kütahya'yı çok yakından takip ediyoruz. Mevcut işlerinizden çok daha fazla potansiyelin olduğunu görüyoruz. Son 7 senede 6.5 milyar TL'nin üzerinde sabit yatırımı destekleyerek 13 bin vatandaşımıza iş kapısı aralamış olduk. Kalkınma Ajansımız 324 projeye destek verdi. Alt yapı işlerinde sanayicimizin önünü açıyoruz. Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi, 2020 Yatırım Programında yer alıyor. Altyapı inşaatı ve elektrik şebekesi yapım işini tamamladık, Atık Su Arıtma Tesisi projeleri ve keşiflerini onayladık. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu
Yapılan konuşmaların ardından Kütahya’nın ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunacak10 farklı projenin imzası ve 4 destek programının ilanı yapıldı. Daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşen Belediye Başkanı Mustafa Güler ilçede planladıkları bazı projeler hususunda kendisini bilgilendirerek, OSB ve diğer konularda verdikleri desteklerden ötürü kendisine Tavşanlı halkı adına teşekkür etti.
Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Güler, Bakan Mustafa Varnk'ın programları için Kütahya'ya gelen bir çok kurumun üst düzey yetkilileri ve Belediye başkanlarıyla da görüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.