SARUHANLAR SPOR’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ…

Spor Yayın: 01 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 01.03.2022 11:39:35
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1403 okunma
Google News

SARUHANLAR SPOR’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ…

 


Amatör liglerde Domaniç şampiyonu olduktan sonra, Bursa’da Kütahya’yı temsil etmeyi tercih eden Saruhanlar Spor Kulübü, kısıtlı imkanlarıyla güçlü rakiplerine karşı mücadele ediyor. Henüz 2. haftası oynanan Bursa 2. Amatör Lig 5. Grupta yer alan Saruhanlar Spor bir beraberlik ve bir mağlubiyetle sezona başladı. 
Geçtiğimiz aylarda katıldıkları özel bir turnuvada 3.’lük kupasını kazanarak dikkatleri üzerine çeken kulübün başkan yardımcısı Hüseyin Özer, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Başkan Mustafa Güler, “Bursa gibi büyük bir şehirde, olanakları yüksek kulüplere karşı mücadele eden gençlerimizi kutluyorum” diyerek Saruhanlar Spor Kulübüne başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.