Seçkin pırlanta modelleri Lizay Pırlanta’da!

Ekonomi Yayın: 15 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 15.11.2017 14:41:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5775 okunma
Google News

Seçkin pırlanta modelleri Lizay Pırlanta’da! 1978 yılında pırlanta sektörüne giriş yapan; hızlı bir markalaşma sürecinin ardından Lizay Pırlanta olarak; sektördeki yerini sağlamlaştıran Lizay Pırlanta’nın oldukça zengin olan ürün yelpazesi ile hemen tanışmaya ne dersiniz?

 

 

Altın Beştaş YüzükAltın Beştaş YüzükAltın Beştaş Yüzük

 

1999 yılında ilk mağazasını açan, günümüzde 21 adet mağazası aracılığıyla müşterileri ile buluşan Lizay Pırlanta; hepsi birbirinden güzel tektaş pırlanta, beştaş yüzük, pırlanta kolye, bileklik ve diğer mücevher modelleri ile sektörün öncü firmalarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. Uluslararası alandaki işbirlikleri ile kendi imal ettiği ürünleri ihraç eden marka; sadece ulusal değil uluslararası camiada da pırlanta sektörünün enlerini belirliyor. Özel günlerinizde beğeni ve ilgi ile kullanabileceğiniz; trend, modern ve gösterişli pırlanta yüzük, kolye ve bileklik modelleri için Lizay Pırlanta’yı tercih edebilir; hemen https://www.lizaypirlanta.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz

 

. 0.44 ct Pırlanta Beştaş YüzükPırlanta Beştaş Yüzük

 

 

Seçkin Tasarımlar Lizay Pırlanta Sayesinde Sizlerle Buluşuyor Pırlanta, altın ve mücevher tutkunu bayanlara özel, şık ve estetik tasarımlara yer veren Lizay Pırlanta; kendi online alışveriş mağazası üzerinde de sık sık indirimlere gidiyor. Lizay tektaş pırlanta, beştaş pırlanta küpe, kolye ve yüzükler; firmanın internet adresi üzerinde 50’ye varan indirimler ile alıcılarını bekliyor. Hayalinizdeki pırlanta modelini Lizay Pırlanta’nın resmi internet adresinin yanı sıra İstanbul’da bulunan diğer mağazalarında bulabilirsiniz.

 

0.40 ct Beştaş Pırlanta YüzükPırlanta Beştaş YüzükPırlanta Beştaş Yüzük

 

Sevgilinize Şık Bir Lizay Beştaş Pırlanta Yüzük Armağan Edin! Temel prensibi müşteri memnuniyetini sağlamak ve bu doğrultuda üretimlerini sürdürmek olan Lizay Pırlanta’nın beştaş pırlanta yüzük modelleri; sitesi üzerinde kapış kapış satın alınıyor.

 

 

.

 

Altın Beştaş YüzükAltın Beştaş YüzükAltın Beştaş Yüzük

 

Farklı karat ağırlığındaki ve farklı berraklıklara sahip olan Lizay beştaş pırlanta modelleri; şıklıkları ile göz dolduruyor. Özellikle markanın mavi pırlanta ile bezenmiş olan beştaş pırlantaları; bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Sevgilinize armağan edebileceğiniz en seçkin beştaş pırlanta müzik modellerine ulaşmak için https://www.lizaypirlanta.com/  linkini hemen tıklayabilirsiniz!    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.