Şehidimiz Mehmet Başa Vefa

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 17:35:23
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2655 okunma
Google News

Tunçbilek Belediyesinden Şehidimiz Mehmet Başa Vefa

Tuna İşleyen 

 

1994 Yılında Pkk terör örgütü tarafından şehit edilen Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Baş'ın Gürağaç Mahallesindeki mezarı Tunçbilek Belediyesince bakım ve düzenlemesi yapıldı.

Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Baş, Tavşanlı Kaymakamı  Yüksel Kara , Gürağaç Mahallesi halkının ve Tavşanlı Protokolünün iştiraki ile mezarı başında dualar edilip anıldı.

Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Jandarma Onbaşı Mehmet Baş mezarı başında Kur'an- ı Kerim okunmasının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy bir dua gerçekleştirdi. Daha sonra Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın ve Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara birer konuşma yaparak Şehit Jandarma Onbaşı Mehmet Baş'a Allah'tan rahmet dileyerek yakınlarına da sabırlar dilediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.