ŞEHİDİMİZ VAR

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 25.07.2016 21:40:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7729 okunma
Google News

Edinilen bilgilere göre Derik Viranşehir Karayolu üzerinde Denktaş ve Hayırlı Köyleri yakınlarında PKK Terör Örgütü Mensuplarınca önceden yola döşenen El Yapımı Patlayıcının polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılması sonucu üç özel harekat polisi şehit oldu.

Bugün saat 13.20 sıralarında gerçekleşen ve yüklü miktarda patlayıcı kullanılarak gerçekleştirilen saldırıda zırhlı polis aracı, saldırının şiddetiyle havalanıp yaklaşık 50 metrelik mesafede duran tarlaya düştü. Şehit olan polis memurları olay yerine intikal eden sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılırken, patlamanın yaşandığı alanda büyük bir çukur oluştu. Uluslar arası taşımacılık güzergahı da olan patlamanın yaşandığı Tarihi İpekyolu her iki taraftan da araç ulaşımına kapatıldı. Saldırganların yakalanması için çok sayıda asker ve polis zırhlı aracı alanda geniş bir arama tarama çalışması başlattı.
Hain Saldırıda şehit olan özel harekat polislerinin Ahmet Demir, Ramazan Akyürek ve Metin Malkav oldukları öğrenildi. 
Şehit olan polislerimizden Ahmet Demir'in Kütahya'nın Çavdarhisar İlçesi Tepecik köyünden olduğu öğrenildi.Şehit babasının adının Mehmet Ali Demir olduğu ve görev yaptığı Bursa'dan geçici olarak İstanbul'da görevlendirildiği öğrenildi. 
Tepecik köyü muhtarı İbrahim Yetim muhabirimize yaptığı açıklamada' Şehit haberini az önce aldık. Annesine henüz haber veremedik. Polis olan babasına bilgi verdik. Bursa'da görev yapan babası Görev için gittiği İstanbul'dan yola çıktı,Başımız sağolsun,Şehidimizin Mekanı Cennet olsun' dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.