ŞEHİT HABERİNİ ALAN TAVŞANLI TEKBİRLERLE MEYDANA YÜRÜDÜ

ŞEHİT HABERİNİ ALAN TAVŞANLI TEKBİRLERLE MEYDANA YÜRÜDÜ

Gündem Yayın: 01 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2015 22:30:50
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
5407 okunma
Google News

  Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda şehit düşen uzman çavuş Hasan Büber'in Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki baba evini yasa bürüdü.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Beyköy Mahallesinde ailesine oğulları Uzman Çavuş Hasan Büber’in şehit olduğu haberi verilmesinden sonra Beyköy Mahallesi gençleri ve Tavşanlı’dan gençler yürüyerek tekbirlerle Cumhuriyet Meydanına geldiler.

Cumhuriyet Meydanında ellerinde Türk Bayrakları ile toplanan gençler burada tekbir getirerek sloganlarla terörü lanetlediler.

“ Dişe diş intikam intikam”, “ Şehitler ölmez, vatan bölünmez” , “ Hasan Büber seni unutmayacağız”, “ İmralı Apo’ya mezar olacak”, “ Tavşanlı uyuma şehidine sahip çık” sloganları atan kalabalık grup daha sonra Beyköy Mahallesine yaklaşık 3 kilometre yürüdüler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.