Şehit Osman Güler

Tuna işleyen

Gündem Yayın: 02 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.12.2020 18:04:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1792 okunma
Google News

 Hakkari Çukurca ilçesinde görev esnasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler, Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

 


25 Yaşındaki Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler için Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Ömerbey Mahallesinde tören düzenlendi.
Ömerbey Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine annesi Ayşe ve babası Nazım Güler, kardeşleri ve yakınlarının yanı sıra Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık,  Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Ömerbey Mahallesi Beyza sokaktaki baba evine götürüldü. Cenaze, evin önünde helallik alınmasının ardından evin hemen yanındaki Beke Camisi'ne getirildi.
İkindi vakti İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy tarafından Covid-19 tedbirlerine uyularak kıldırılan cenaze namazının ardından Ömerbey Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Törene katılanlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

 

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.