Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Gündem Yayın: 12 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 12.02.2019 15:58:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2318 okunma
Google News

Vali Dr. Ömer Toraman İle Eşi Neşe Toraman’dan Şehit Ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın ailesini ve terör gazisi Salih Göksu ile ailesini ziyaret etti.

Vali Toraman ile eşi Neşe Toraman ziyaretlerine, Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın ailesiyle başladı. Şehit eşi Büşra Kahraman, oğlu Gökalp Kahraman, annesi Seviye ve babası Beytullah Kahramanla bir araya gelen Vali Toraman, başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Vali Toraman ile eşi Neşe Toraman daha sonra Gazi Salih Köksu ile eşi Nezahat Köksu, oğlu Ahmet Köksu’yu evinde ziyaret etti.

Aileleri evlerinde ziyaret edip istek ve arzularını dinleyen Vali Dr. Ömer Toraman, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Fatma Uz da hazır bulundu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.