Şehit ve Gaziler Derneğinden Balıköy Beldesi'ne Temsilcilik

Gündem Yayın: 19 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2016 09:23:49
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3092 okunma
Google News

 

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde faaliyet gösteren Cevizdere Şehitleri Gazileri Tanıtım ve Araştırma Derneğinin Balıköy Beldesi’nde temsilciliği açıldı.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Tavşanlı Cevizdere Şehitleri Gazileri Derneği Başkanı Adem Öztürk şunları söyledi; “Yeni yetişen nesillere, ecdadımızın Kuvayı Milliye ruhu içerisinde göstermiş oldukları kahramanlığı hafızalarında canlı tutabilmesi için günümüz gençliğine bu ruhu yaşatabilmesi amacıyla böyle derneklerin ayakta kalabilmesi için Balıköy Beldesinde temsilcilik açıldı. Başköylü Hakkı Babıç’ın ses kaydından da anlaşılacağı üzere Balıköy’den Sülye’deki Cevizdere Savaşına 150 kişinin katıldığını anlıyoruz. Bu zafer katılan aziz gazilerimizin gösterdiği kahramanlığı günümüz gençliğinin idrak edebilmesi için Balıköy Beldesine derneğimizin temsilciliğini açmaya karar verdik. Temsilciliğimizin beldemize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum“ dedi.

Balıköy Belde Temsilciliğine ise Kıbrıs Muharip Gazilerinden Mehmet Ali Elevli temsilci olarak göreve başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.