SEKBANDEMİRLİ GÖLETİNİN İHALESİ YAPILDI

Ekonomi Yayın: 03 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 03.02.2017 14:33:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6387 okunma
Google News

 

  AK Parti Kütahya Milletvekili   Prof. Dr. Vural Kavuncu, yaptığı yazılı basın açıklaması ile Sekbandemirli gölet yapımının 2017 yatırım programına alındığı müjdesini verdi. 

Kavuncu, yaptığı açıklama ile şunları söyledi; "Köylerimizin en önemli yaşam kaynağı olan suyun daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için yapımı hasetle beklenen Göletimizin ihalesi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda muhtarımız ve köy halkımızın talepleri sonrasında gerekli çalışmalar başlatılmış su ölçümleri yapılmıştı. Elde edilen sonuçlar sonrasında Gölet yapımının 2017 yatırım programına alınmasına karar verildi.

02.02.2017 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin kesinleşmesinden sonra yükleniciyle sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılacak. Yaklaşık 400 günde tamamlanması beklenen Gölet ile bin 140 dekar tarım arazisi sulanacak. Yatırım maliyeti 10 milyon TL yi bulacak yatırım ile topraklarımız bereketlenecek, mahsulümüz artacak.

Hedefimiz sulanabilir bütün tarım arazilerimizi suyla buluşturmak. Bunun için çalışmaları bizzat takip eden ve her zaman destek veren Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve DSİ Bürokratlarımıza  şükranlarımızı sunuyoruz. Bölge halkımıza hayırlı olsun."

          

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.