SERA KÜTAHYA AVM KORTEJİ AÇILIŞTAN ÖNCE COŞTURDU

Ekonomi Yayın: 09 Ağustos 2012 - Perşembe - Güncelleme: 09.08.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
5452 okunma
Google News

 

Kütahyalılar 8 Ağustos gecesi şehrin sokaklarında birden Karagöz ve Hacivat’la karşılaştılar. Onların geçmişten kopup gelen neşeli skeçlerini izlerken, Bruss Orkestrası birbirinden neşeli müzikleri ile halkın arasına karışıverdi. Ve arkalarında pandomimciler, Kavuklu, Pişekâr, Çelebi, kantocular, tahta bacak, palyaçolar ve birbirinden renkli pek çok karakter, Kütahyalılara Sera Kütahya AVM’nin açılış coşkusunu açılıştan 2 gün önce yaşatmaya başladılar.

Ertesi gün de hem gün içinde hem de gece özel orkestra grupları ve özel animasyon gösterileri ile devam edecek olan kortej eğlenceleri ile Kütahya sokaklarını eğlence sardı.  Sera Kütahya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin dağıttığı minik hediyeler halkın beğenisini topladı.

Gösteri gruplarının halkla kaynaşma anlarında yaşananlar görülmeye değerdi. Çocuklar ebeveynleri ile birlikte neşeli anlar yaşadılar.

10 Ağustos günü açılacak olan Sera Kütahya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin coşkusu Kütahya sokaklarını şimdiden sarmış durumda.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.