Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz

Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz

Sağlık Yayın: 31 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 31.12.2013 08:46:26
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2839 okunma
Google News

Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Ülke genelinde düzenlenen "Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz" etkinliğine Tavşanlı’da da yapıldı.

Yürüyüşe katılanlar, Cumhuriyet Meydanından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ek binasına kadar yürüdü.

Doç. Dr. Mustafa kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Sabahattin Altıntaş, Son zamanlarda Bakanlığımız obezite ile mücadele ve yürüyüş öneriyle kişilerin daha zinde daha sağlıklı kalmalarını sağlamak ve onların ileride bir takım hastalıklara yakalanmasını önlemeye çalışıyor. Bu kapsamda da bugün sağlıklı yürüyüş aktivitesi yaptıklarını söyledi.

 Bakanlığımızın da haftanın iki günü yaklaşık 150 dakika süren bir yürüyüş yapmayı herkese tavsiye ettiğini belirten Altıntaş, bu şekilde fiziksel aktiviteyi artırmakla hem daha zinde kalmış oluyoruz hem obezite ile mücadele etmiş oluyoruz hem de ilerde gelişebilecek bir takım hastalıkları önlemiş oluyoruz. O nedenle bütün herkese yürüyüşü sağlıkçılar olarak tavsiye ediyoruz” dedi.

Sağlık ve polis ekipleri etkinliğe katılan vatandaşlara eşlik etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.