Sevgilisi Olduğu İddia Edilen Kadını

Asayiş Yayın: 11 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 11.07.2017 20:17:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9530 okunma
Google News

Sevgilisi Olduğu İddia Edilen Kadını 

Domaniç İlçesi'nde 35 yaşındaki  M.Y., kendisinden ayrılmak isteyen, sevgilisi olduğu iddia edilen 34 yaşındaki S. D.'yi boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay,  Domaniç İlçesi Kırık Köyü'ndeki bir manyezit maden işletmesinde meydana geldi. Başka bir işyerinde aşçılık yapan  M. Y. eşinden ayrı yaşayan sevgilisi 2 çocuk annesi S. D.'in aşçılık yaptığı madene geldi. Yıldız, ile kendisinden ayrılmak istediği iddia edilen Saniye D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından  M. Y., S. D.'i boğazından bıçaklayıp otomobiline binerek kaçtı. S. D. olay yerinde yaşamını yitirdi.

Tavşanlı Jandarma ekipleri, bekar olan  M. Y.'ı  Tavşanlı İlçesine bağlı  Tunçbilek Beldesi yakınlarında yakaladı. M.Y.'ın gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanı sürdüğü bildirildi.

Bu arada öldürülen Saniye D.in çalışma arkadaşlarına, "M.Y.bana baskı yapıyor, sürekli beni tehdit ediyor, 'seni öldüreceğim' diyor" dediği öne sürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.