SİLAHLI KUVVETLER İÇİN

TAVŞANLI'DAKİ PROJE KÜTAHYA GENELİNE YANSIYACAK

Sanat Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 11:18:08
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3199 okunma
Google News

SİLAHLI KUVVETLER İÇİN "FARKINDALIK" GECESİ

(GÖRÜNTÜLÜ) - Birazdan....

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeTürk Silahlı Kuvvetleri'nin Güçlendirilmesi ve Milli Sanayinin geliştirilmesi için kurulan TSGV'nin tanınırlığını arttırmak, halk arasında farkındalık oluşturmak amacıyla program düzenlendi.

Tavşanlı Kültür Saray öğrenciler ve vatandaşlar televizyon kanallarından tanıdığı 3 isimle keyifli bir akşam geçirdi.

 Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na katkı amacıyla düzenlenen "Yerli Üretim Milli Güce Bizde Varız Türkiye" projesi Televizyon programlarıyla tanınan Serdar Tuncer, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir'in söyleşisiyle başladı.
Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen programa Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Garnizon Komutanı Hv. Tğg. Necati Gündüz, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, TSKGV Müdürü E. Tümg. Sadık Piyade, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Protokol konuşmalarının sonrasında sahne alan ünlü isimler zaman zaman öğrencilerle karşılıklı diyaloglar kurarak esprili yaklaşımlarıyla salondakilere keyifli anlar yaşattı.Öğrencilerden Canpolat Şimşek'de sahneye davet edilerek sahnelenen " Ekmek Teknesi" dizisinden bir kurguda yer aldı.  Serdar Tuncer'in seslendirdiği şiirler ise gönüllerin pasını sildi.
Program sonrası gazetecilere değerlendirmede bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Mayıs ayına kadar devam edecek programlarla Milli Savunmaya destek sunacaklarını kaydetti. Başkan Güler "Kütahya Valimiz sayın Ömer Toraman ve DPÜ Rektörümüz sayın Kazım Uysal'ın onursal başkanlığını yaptığı Yerli Üretimde Bizde Varız sloganıyla hareket edilen projenin paydaşı olmaktan onur duyuyoruz. Tavşanlı Belediyesi olarak Dumlupınar Üniversitemizle olan ilişkilerimiz ve iş birliği gücümüz her zaman üst seviyede olmuştur. Bu akşam (10 Aralık Salı) Kültür Sarayı'nda ağırladığımız konuklarımızla Kütahya ve hatta Türkiye'ye örnek olabilecek bir proje başlatıldı" dedi
Tavşanlı'daki programa TSKGV'nin yönetim kadrosuda ilgi gösterdi. Kurumun genel müdürü Sadık Piyade, Belediye Başkanı Mustafa Güler'e vakfa verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Mustafa Güler ise Silahlı Kuvvetlerin güçlendirilmesi adına karınca kararınca ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Güler "Burada Vakfımızın genel müdürü emekli Tuğgeneral Sadık Piyade paşamızla bazı konuları istişare etme imkanı yakaladık. Sağolsun kendileri son 5 yıllık verileri bizimle paylaştılar. Milletimiz peygamber ocağı, gururumuz Türk Silahlı Kuvvetleri için her türlü fedakarlığı göstermektedir. İnsansız hava araçları, helikopterler, zırhlı araçlar, savaş gemileri, roketler ve piyade tüfekleri üreten kurumlarımız ileri teknoloji 5. nesil savaş uçağı projesine başladı. Bunların hepsi hükümetimizin gösterdiği irade ve vakfımız kanalıyla halkımız tarafından yapılan bağışlarla oluyor. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu


Başkan Mustafa Güler, Aralık ayında programların devam edeceğini hatırlatarak tüm Tavşanlı'yı Kültür Sarayı'na davet etti.

Tavşanlı'daki programa TSKGV'nin yönetim kadrosu da ilgi gösterdi. Program sonunda, Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe söyleşide bulunan Serdar Tuncer, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir'e hediye takdim etti.  

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.