SİMAV İLÇEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Ekonomi Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 17:09:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4759 okunma
Google News

  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı , ülkenin dört bir yanına doğalgaz ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. 

Yapılan çalışmaları Ak Parti Kütahya Milletvekilleri ortak basın açıklaması ile duyurdular.

Yapılan ortak yazılı açıklama ise şöyle; 

"  AK Partimiz göreve geldiğinde Türkiye'de sadece 6 ilde doğalgaz kullanılıyordu, bugün, 'Doğalgazı olmayan şehrimiz kalmayacak' diyerek çıktığımız bu yolda şükürler olsun ki 2016 yılı itibariyle 76 ilimiz doğalgaza kavuştu. Şimdi sıra ilçelere geldi. Bunun için çalışmalara hız verildi. 

    Bakanlar Kurulu Kararı ile ilçe nüfusu 20 binin üzerinde olan yerleşim yerlerine doğalgaz bağlanması kararı alınmıştı. Sürdürülen çalışmalar ile Simav ilçemizin de 2018 yatırım planlamasına alındığını öğrendik. Yaklaşık 42 Km uzunluğunda boru hattı yapılarak 2018 yılında Simav ilçemizde gaz kullanılmaya başlanacak. 
İlçemize doğalgazın kazandırılması sürecinde desteklerini esirgemeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a ve Botaş Genel Müdürlüğü bürokratlarımıza teşekkür ediyor Simav ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.