Simav Jeotermal Sera Bölgesi İstişare Toplantısı

Turizm Yayın: 06 Temmuz 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 06.07.2019 17:57:19
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 50 sn.
1831 okunma
Google News

Simav Jeotermal Sera Bölgesi İstişare Toplantısı, Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Tarım ve Orman Bakanlığı OSB Daire Başkanı Deniz Oruç, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Vekili Sinan Batur, Tarım Kredi Kooperatifleri Sera A.Ş. Genel Müdürü Özgür Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Kurt ile belde belediye başkanları ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Sera A.Ş. Genel Müdürü Özgür Güven ile İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Kurt’un yürütülen çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdiği toplantı görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.