Simav Panayırı Başladı

Kültür Yayın: 01 Eylül 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 01.09.2018 10:23:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6835 okunma
Google News

Simav Panayırı Başladı

Kütahya'nın Simav ilçesinde panayır etkinlikleri Kur'an- ı Kerim okunması ile başladı.

 

Halk dilinde mal pazarı denilen Simav Panayır  alanında etkinlikler büyük bir katılım ile başladı . Akşam ise program çeşitli gösteriler ve konserler ile devam etti. 

Kütahya’nın Simav ilçesinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen panayır, 31 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında 86. kez  yapılıyor. 
Açılışa Smav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı ve MHP İlçe Başkanının yanısıra MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da katıldı. 

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan panayır alanında açılış konuşması gerçekleştirdi. 

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "86. Geleneksel Simav Panayırı, 1932 yılından beri geleneksel olarak yapılan bir sosyo kültürel, ticari bir faaliyet yapanlara, icat edenlere Allah gani gani rahmet eylesin diyorum. 1932 yılında böyle bir ticari faaliyeti, böyle bir kültür faaliyetini yapıp düşündükleri için" dedi.

Simav / Şeref Durmuş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.