Sinema Günleri “Geniş Aile” ile Başlıyor

Sinema Günleri “Geniş Aile” ile Başlıyor

Sanat Yayın: 06 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2015 16:10:13
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
4256 okunma
Google News

TAVŞANLI BELEDİYESİ’NİN KIŞ DÖNEMİNDE SİNEMA SEVERLERE VERDİĞİ HİZMET BUGÜN BAŞLIYOR. YAYINLANDIĞI DÖNEMDE REYTİNG ÖLÇÜMLERİNİN EN  BAŞARILI DİZİLERİ ARASINDA BULUNAN “GENİŞ AİLE’NİN” UZUN METRAJLI FİLMİ SİNEMA GÜNLERİNİN İLK GÖSTERİMİ OLACAK.

Tavşanlı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu kışta sinema severlerin yanında. Kış aylarında Kültür Sarayı’nda verilen sinema hizmetlerinin ilk filmi komedi türünde ki “Geniş Aile Yapıştır” olacak.

Cuma günü başlayan ve hafta sonu da gösterimde olacak film 11:30, 13:30, 15:30, 17:30 ve 19:30’da sinema tutkunlarının karşısına çıkacak. Biletler gösterim öncesi 7 TL’den Kültür Sarayı’ndan temin edilebiliyor.

Komedi türündeki filmde yönetmen koltuğuna dizide olduğu gibi Ömer Uğur oturuyor. Senaryo ise Cüneyt İnay’a ait. Televizyon ekranlarının en sevilen, uzun soluklu projelerinden biri olan Geniş Aile dizisinin sinema filmi olan yapımda, çekirdek kadro büyük ölçüde korunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.