SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Sanat Yayın: 28 Kasım 2013 - Perşembe - Güncelleme: 28.11.2013 11:02:45
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
5321 okunma
Google News

 

                Tavşanlı Belediyesi kış aylarında yavaşlayan sosyal hayata renk getirecek olan sinema organizasyonlarına devam ediyor.

 29 Kasım 2013 günü Belediye Kültür Sarayı Ahmet Uluçay Sinema Salonu’nda, son günlerin popüler filmi ‘Benim Dünyam’ vizyona girecek.

Yönetmenliğini bir zamanlar Tavşanlı’da “Selamsız Kasaba”  filminde rol almış Uğur Yücel’in yaptığı ve sanatçının başrollerini Beren Saat ile paylaştığı film, 12.30, 15.00, 17.30 ve 20.00 seansları ile Tavşanlılılarla buluşacak.

Filmin konusu ise şöyle:  “Ela, henüz iki yaşındayken geçirdiği hastalık nedeniyle hem gözlerini hem de duyma yetisini kaybeder. Bundan sonra çevresiyle tamamen uyumsuz biri olarak yetişir. Bu durum genç kızı iyileştirmek için hayatını adayan Mahir Hoca ile tanışana dek devam eder.  Yapımı TMC film tarafından yürütülen film, Hint yapımı bol ödüllü Black (2005) filminden uyarlanıyor. Beren Saat'in doğuştan kör, sağır ve dilsiz başkarakteri canlandırdığı, Uğur Yücel’in ise genç kızın hayatına girip ona engellerinden sıyrılıp yaşamayı tanıtan öğretmen rolünde oynadığı film dram türünde. “  

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler  “Daha önce de belirttiğimiz gibi ilçemizde kış aylarında yavaşlayan sosyal hayata sinemayla bir nebze de olsa renk getirmeyi amaçlıyoruz. Organizasyonlarımız bu yıl da devam edecek. Şimdiden hemşerilerimize iyi seyirler diliyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.