Sivilce Maskesi

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 15:51:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1950 okunma
Google News

Sivilce Maskesi

Özellikle yağlı ciltlerde sivilce oluşumu çok fazladır. Bu tür ciltlerde cildin yağ oranının düşürülmesi sivilce oluşumuna engel olmaktadır. Deri altında bulunan tabakadaki yağ belli bir oranda olmalıdır. Bu yağ miktarının az veya çok olması cildin sağlıksız olmasına sebep olmaktadır. Deri altındaki yağın oranı kişinin cilt yapısı ile ilgili olabileceği gibi beslenme ile ilgili de olabilir. Bu konuda cildi sivilceli olan kişilerin sivilce maskesi kullanarak yağ oranını dengelemeye çalışması uygun olacaktır. Bunun yanında beslenme konusuna da dikkat etmek cildin yağ seviyesini dengeleyecektir. Yağsız beslenmek ve cilt üzerine sürülen kozmetik ürünlerde yağlı ürünleri kullanmamak uygun olacaktır.

Sivilce Maskesi ve Kullanım Amacı

Herkes cildinin sağlıklı olmasını ve canlı görünmesini ister. Bunu sağlamak için de çeşitli ürünler kullanılmaktadır. Yağlı ciltler görünüş olarak parlak ve yağlı görünmesinin yanında fazla yağın sivilcelerle dışarı atılması sebebiyle de cilt bozukluklarına sebep olmaktadır. Bu tür bir cilde sahip kişilerin cilt bozukluklarını kısa sürede gidermek için kullanmaları gereken sivilce maskesi vardır. Bu maske cilde uygulandığında ciltteki fazla yağı alarak sağlıklı bir cilt oluşmasını sağlamaktadır. Bu maskeden edinmek ve cildinize uygulamak için  https://www.dermokilshop.com/cilt-ve-yuz-kil-maskesi  sitesini ziyaret edebilirsiniz.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.