SPOR HERKES İÇİN VAR OLMALI

Spor Yayın: 05 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.11.2018 11:29:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2936 okunma
Google News

BAŞARILI SPORCULARDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Golbol Kadınlar 3. Lig Yükselme müsabakalarında 2. Lige yükselen Zafer Engelliler Spor Kulübü sporcuları Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti.
 
Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Zafer Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran Öztürk ile derneğin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.


 
“SPOR HERKES İÇİN VAR OLMALI”
 
Sporcuları tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bizleri hayata bağlayan bir unsur olarak görüyoruz spor faaliyetlerimizi. Spor herkes için var olması gereken bir faaliyet alanı. Engellimizle, engelsizimizle, çocuğumuzla, yaşlımızla, kadınımızla, erkeğimizle mutlaka kendine uygun bir spor dalı bulur diye düşünüyoruz. Kendi aranızdaki sosyal ilişkileri, kendi kabiliyetlerinizi geliştirmede, yurdun değişik yerlerini gezip görmede sizler için bir fırsat oluşturuyor. Evine kapanıp kalan engelli problemini artırmaktan başka bir şey yapmaz. Sizler gibi evin dışına çıkabilen ve başarı hedefleyenler mutlaka her geçen günü bir önceki günden daha güzel olur diye düşünüyoruz. İnşallah bu başarılarınız devam eder. Devlete düşen ancak size bu imkanı sağlayacak alanları oluşturması, antrenör desteği vermesi. Bunları da yapmaya çalışıyoruz. Hem merkezi yönetim olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz hem de belediyelerimiz, özel idarelerimiz spora yatırım yapmaya çalışıyor. Altyapı hazır; ama kimse spor yapmıyorsa o da bir eksiklik demektir. İşin iki kanadının da var olması lazım. Bir taraftan altyapı, alanlar hazır olacak öbür tarafta da spor yapmaya hazır istekliler olacak. Kütahya’mızda bu ikisi bir araya gelebiliyor. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.