SULTANBAĞI MAHALLESİ İLE İFTAR

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 27.06.2016 14:58:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2405 okunma
Google News

SULTANBAĞI MAHALLESİ İLE  İFTAR  

Kütahya Belediyesi Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları, Sultanbağı mahallemiz de düzenlenen iftar yemeği ile devam etti.
Sultanbağı Mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi. 
Düzenlenen iftar yemeğine katılan mahalle sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Ramazan-ı şerifinizin hayırlı olmasını ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Sofralarımıza gelen siz değerli hemşehrilerime de teşekkür ediyorum. Bizim birlik içinde aynı sofralarda buluşabilmemiz çok önemli. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, dedi. Sultanbağı mahallemize yapılacak olan kentsel dönüşüm ile ilgili de vatandaşlarımızı bilgilendiren Başkanımız; Sultanbağı mahallemiz kentsel dönüşüm ile Kütahyanın örnek mahallelerinden biri olacak" dedi.
Sultanbağı mahallesinde  düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan yardımcıları  Galip Gültekin, Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.