Sürücü ve Annesi Öldü, Eşi ve 2 Çocuğu Yaralandı

Asayiş Yayın: 13 Kasım 2016 - Pazar - Güncelleme: 13.11.2016 19:17:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3980 okunma
Google News

Kütahya yakınlarında kontrolden çıkan kamyon tarlaya uçtu. Kazada, kamyon sürücüsü Ömer Irmak ve annesi Yüksel Irmak öldü, eşi Neslihan Irmak ve çocukları Ahmet ve Yusuf yaralandı.

Kaza, bugün öğlen saatlerinde, Kütahya- Afyonkarahisar karayolu üzerinde meydana geldi. Kütahya'dan Afyonkarahisar yönüne giden 31 yaşındaki Ömer Irmak yönetimindeki 32 YB 116 plakalı kamyon, bir anda kontrolden çıktı. Savrulan kamyon, tarlaya uçarak taklalar attı. Yan duran kamyonun sürücüsü Ömer Irmak ile annesi 50 yaşındaki Yüksel Irmak kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Sürücünün eşi 29 yaşındaki Neslihan Irmak ile çocukları 2 yaşındaki Ahmet ve 2 aylık Yusuf ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve iki bebeğini, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Kazada hayatını kaybeden sürücü ve annesinin cenazeleri, olay yerindeki incelemenin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.