Talepler yüz yüze dinleniyor

Gündem Yayın: 23 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2020 14:45:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
969 okunma
Google News

Talepler yüz yüze dinleniyor

 

 

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarından gelen talepleri bire bir dinleyerek yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Gazi Kemal Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Gazi Kemal Mahallesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek 2021 yılı yatırım programında yapılması planlanan talepler ele alındı. Başkan Işık açıklamasında Bugün Kütahyanın kıymetli ve eski mahallerinden olan Gazi Kemal Mahallesindeyiz. Mahalle muhtarımızı ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek 2021 yatırım programı içinde talep ettikleri hizmetleri aldık. Muhtarımız ve birlikte çalıştığı muhtarlık heyeti ve tüm mahalle sakinlerine mahallemize sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Muhtarımızın ve hemşerilerimizin bizden gelecek yıl için birkaç hizmetleri var. Abdurrahman Paşa Caddesindeki yolların bakımı ve seviyelerinin düşürülmesi talepler var. Ahir Basan Caddemizde kilit taşının yerine asfalt talebi var mahallelimizin. Halk Bankın arkasında parkın bakımı istendi. 30 Ağustos Okulumuzun yanındaki caddeye eksiden olduğu gibi ayakkabıcıların buraya taşınarak hem mahallemizin hem de esnafımızın hareketlendirilmesi talepleri var. Ayakkabıcılarımızla ve ilgili diğer paydaşlarla görüşüp bunu da yerine getirmeyi istiyoruz. Yine 30 Ağustos Okulu içindeki parkın halı sahaya dönüştürülerek mahalle gençlerinin hizmetine sunmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl bu talepleri yerine getirmek için çalışacağız. Bu vesile ile bugüne kadar şehrimize hizmet eden tün belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gazi Kemal Mahalle Muhtarı Necati Kara ise konuşmasında başkanımıza mahallemize geldiği için teşekkür ediyorum. Allah daha sağlıklı günler versin ve çalışmalarımız da da başarılar versin dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.