Tarım Fuarı İstişare Toplantısı

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.08.2020 13:15:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1167 okunma
Google News

 KÜTAHYA TARIM FUARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI


Kütahya 12.Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Tarım Fuarı (KÜTAF) istişare toplantısı Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde yapıldı.

KÜTBO hizmet binası alanında Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanan Kütahya Tarım Fuarı’nın Koronavirüs (Covid 19) salgın hastalıkla mücadele kapsamında Eylül ayına ertelenmişti. Pandemi dönemi sonrası yapılması planlanan fuar ile ilgili hazırlık çalışmalarının değerlendirildiği istişare toplantısı Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve Fuar Organizasyon Şirketi yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.  

Kütahya İl Tarım ve Orman Şube Müdürü Murat Tekeli, Tarım Kredi Kooperatifi Kütahya Bölge Birliği Müdürü Özkan İnci, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Ahmet Yazar, Kütahya Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Yusuf Çalışkan, Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Lokman Aydeğer, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Genel Sekreteri Yasemin Yol, Frig Fuarcılık Ogr. Hiz. Ltd. Şti. yetkilileri Tuncay Varol ve Hakkı Ön’ün katıldığı istişare toplantısında, Kütahya 12. Tarım Fuarı hazırlık çalışmaları değerlendirilerek Koronavirüs kapsamında fuar için alınacak tedbirler görüşüldü. 

 


Kütahya Ticaret Borsası 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.