Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı açıldı

Gündem Yayın: 13 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 13.05.2022 11:52:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
930 okunma
Google News

Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı açıldı

 

 

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, Vali Vekili Mustafa Güney’in katılımıyla açıldı.

Tarımda modernleşme için fuarların önemine dikkat çeken Vali Vekili Mustafa Güney, üretici ve çiftçilerin teknik anlamda bilinçlenmesi gerektiğini söyledi. 

Güney, “Dünyada artık hemen her alanda çalışmalar bilim ve teknoloji kullanılarak yapılıyor. Biz de bu yönde kendimizi geliştirerek ülkemiz için çalışmaya devam etmeliyiz” dedi. 

Kütahya Belediyesi Fuar Alanı'nda düzenlenen açılışa Vali Vekili Mustafa Güney’in yanı sıra Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, protokol üyeleri ile çiftçiler katıldı. 
 

Frig Fuarcılık tarafından düzenlenen, 250 marka temsilcisi ile 140 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 14 Mayıs'ta sona erecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.