Tatili duyan öğrenciler otobüs bileti alma telaşına düştü

Gündem Yayın: 12 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2020 22:29:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2357 okunma
Google News

 

Tatili duyan öğrenciler otobüs bileti alma telaşına düştü

Tuna İŞLEYEN

Korona virüsü sebebiyle üniversitelerin 16 Mart'tan itibaren 3 hafta boyunca tatil edilmesi ile Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde de bilet satışı yapan firmaların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Tatili memleketlerinde geçirmek isteyen yüzlerce üniversite öğrencisi, bilet alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi. Bazı öğrenciler, biletlerini alabilirken, bazıları da bilet bulmak için sistemlerin açılmasını bekledi.

 

Dumlupınar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencisi Abdullah Dönmez, " Yalova'da yaşıyorum ama burada üniversiteyi okuyorum. Korona virüsü nedeniyle verilen üç haftalık tatilde memleketimize gideceğiz. İnşallah ülkemizde bu hastalık daha fazla yayılmaz. Henüz bilet bulamadım ve aktarmalı olarak gitmeyi düşünüyorum. Bursa üzerinden aktarma veya da farklı illerden aktarmalı gideceğim. Arkadaşlar alabiliyorlarsa internet üzerinden bilet alsınlar ama sistemler şu an kapanmış. Herkese iyi yolculuklar ve sağlık dilerim." dedi.

Üniversite öğrencileri bilet sırasında 3 saati aşan bir bekleyiş içerisinde olduklarını da vurguladılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.