TAVŞANLI 75.YIL ORTAOKULU BAŞARILARA DOYMUYOR

TAVŞANLI 75.YIL ORTAOKULU BAŞARILARA DOYMUYOR

Spor Yayın: 11 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2016 07:13:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3498 okunma
Google News

                

TAVŞANLI 75.YIL ORTAOKULU BAŞARILARA DOYMUYOR

TEOG sınavında Tavşanlı 75.Yıl Ortaokulu 8.Sınıf Öğrencisi Elif Ertürkmen, Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı sonuçlara göre 120 soruda 120 net yaparak Türkiye birincisi olmuştu.

Öğrenciler kupa ve madalyalarını Okul Müdürü Mustafa Şanlı’dan aldı.

                Tavşanlı 75.Yıl Ortaokulu kız voleybol takımı ile kız masa tenisi takımı ilçe ikinciliğinden sonra Kütahya’da yapılan il müsabakalarında birçok takımı geride bırakarak il 4.’sü oldu. Gerçekleştirilen yarışmalarda İl 4.’sü olan kız voleybol takımı ve yine il 4.’sü olan kız masa tenisi takımı yapılan törenlerle kupa ve madalyalarını aldılar.

                Okul Aile Birliği yaptığı açıklama ile “Öğrencimiz Elif Ertürkmen’i, okul idaresini, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederken, 75. Yıl Orta Okulu Kız Voleybol takımımızı ve masa tenisi takımımızın başarılarının devamını dileriz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.