TAVŞANLI BELEDİYESİ'NDE

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU'NUN "KAR GELİYOR" AÇIKLAMASINDAN SONRA TAVŞANLI BELEDİYESİ ALARMA GEÇTİ. ÇARŞAMBA GÜNÜ BEKLENEN KAR YAĞIŞININ OLUMSUZLUK YARATMAMASI İÇİN GEREKLİ TÜM TEDBİRLER ALINDI

Yaşam Yayın: 28 Kasım 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 28.11.2016 09:45:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3431 okunma
Google News

TAVŞANLI BELEDİYESİ'NDE "KIŞ" ALARMI  

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisar'da yaptığı uyarının ardından Tavşanlı Belediyesi de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldı.

Meteoroloji verilerine göre bölgemize mevsimin ilk kar yağışının Çarşamba günü gerçekleşmesi ön görülüyor. Bu gece ve Salı günü yağmur var. Hava sıcaklıkları ise Çarşamba günü kar yağışıyla birlikte hızlı bir düşüşe geçecek. Cuma günü hissedilecek en düşük hava sıcaklığının -12'ye kadar inmesi bekleniyor.    

Dondurucu soğuğa ve kar yağışına karşı Tavşanlı Belediyesi tüm birimleriyle alarma geçti. Gün boyu Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tuzlama çalışması yürütülecek bölgeleri belirleyerek hazırlık yaptı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıdan sonra tedbir aldıklarını söyleyerek “Salı gecesi başlaması ve Çarşamba günü devam etmesi ön görülen  kar yağışına karşı birimlerimizi uyararak ekiplerimizin hazır olmasını istedik. Yoğun bir yağış olacakmış gibi dört koldan şehrin tüm ana arterlerine ve sokaklarına müdahale etmek için hazırlık yaptık. Hafta sonu termometrelerin eksi değerlere düşmesi bekleniyor. Vatandaşlarımızın da tedbirli olmasında fayda var" dedi 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.