TAVŞANLI’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ TAVŞANLI’DA DA TÖRENLE KUTLANDI. CUMHURİYET MEYDANI’NA ÇELENK SUNULMASI İLE BAŞLAYAN PROGRAM; ŞEHİTLİK ZİYARETİ VE GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARI ONURUNA VERİLEN YEMEK İKRAMI İLE DEVAM ETTİ.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2017 18:59:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2677 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ…

Tavşanlı'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Kaymakam Yüksel Kara, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Teğmen Muhammed Kocabaş Belediye Başkan Vekili Ali Özden ve Gazi Derneklerinin başkanları Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Teğmen Muhammed Kocabaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından mülki erkan ve gaziler Tavşanlı Şehitliği'ni ziyaret ederek vatan toprağı için canını veren aziz şehitlerimize dua etti. 
Tavşanlı Belediyesi tarafından gaziler ve şehit aileleri onuruna Levent Düğün Salonu’nda yemek ikram edildi.
BAŞKAN GÜLER'İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Öte yandan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimiz, 15 Temmuz'da meydanlardaki cansiperane mücadelesiyle "Gazi Millet" unvanını taşımayı hak ettiğini bir kez daha tüm dünyaya ispat etmiştir. Bu gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere mukaddes değerlerimizin muhafazası ve terörle mücadelede hayatlarını tereddütsüz tehlikeye atan gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.