TAVŞANLI’DA 23 NİSAN TÖRENLERİNE BÜYÜK İLGİ

Çocuk Yayın: 23 Nisan 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 23.04.2016 13:03:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5565 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA 23 NİSAN TÖRENLERİNE BÜYÜK İLGİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tavşanlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programda ilk olarak sabah saatlerinde Atatürk Anıtına Çelenk sunumu gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam ederken program renkli görüntülere de sahne oldu.

Tören alanında İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Jandarma Garnizon Komutan Vekili Levent Çeviker tören alanında bulunan çocukların gününü kutladılar. Törende çocuklar önceden gerçekleştirdikleri hazırlıklarla şiirler ve günün anlamı ile ilgili konuşmalarda bulunarak, halk oyunları gösterilerinde bulundular.

Minik öğrencilerin halk oyunları büyük beğeni ile izlenirken çocukların aileleri ve yakınları birbirleriyle yarışırcasına cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı.

Tören Kaymakam Numan Hatipoğlu ve beraberindeki protokolün organizasyonda emeği bulunan öğretmen ve idarecilere teşekkürü ile son buldu.

23 Nisan törenlerine katılan çocuklar ve aileleri İlçede görevli askerler ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Törenler dün İlçedeki okullarda da kutlandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.