TAVŞANLI’DA DÜĞÜN SALONU BAHÇESİNDE DÜZENLEME GERÇEKLEŞİYOR

TAVŞANLI’DA DÜĞÜN SALONU BAHÇESİNDE DÜZENLEME GERÇEKLEŞİYOR

Yaşam Yayın: 04 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2016 10:52:51
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
3132 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA DÜĞÜN SALONU BAHÇESİNDE DÜZENLEME GERÇEKLEŞİYOR

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi Dedeler Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet veren Düğün Solunu’nun bahçesinde çalışma başlattı.

Fen işleri ekipleri kaldırım ve bordür taşı döşerken, Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde yeşillendirme çalışmalarına start verdi.

Tavşanlı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dedeler Düğün Salonu’nda çalışma başlattı. Düğün salonunun bahçesinde sürdürülen kaldırım, parke taşı ve yeşillendirme işlerinin iki gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

İlk etapta bordür taşı döşeyerek yeşillendirme çalışmasının yapılacağı alanı belirleyen ekipler, toprak tasfiye çalışmalarının ardından ağaçlandırma ve çimleme işlerine ağırlık verecek. Diğer taraftan Fen İşlerine bağlı ekipler de kaldırım taşı döşeyerek düğün salonunun bahçesini yenilemiş olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.