TAVŞANLI’DA GENÇLERİMİZE YENİ BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRDIK

Yayın: 23 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 23.09.2016 12:53:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4400 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA GENÇLERİMİZE YENİ BİR SPOR TESİSİ KAZANDIRDIK

AK parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Tavşanlı ilçesine kazandırılan spor tesisi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Milletvekili Kavuncu yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi;

"Gençlerimizin sağlıklı ve zinde bir şekilde olmaları, enerjilerini en güzel şekilde değerlendirmeleri, hareketi bir yaşam kültürü haline getirmeleri için spor imkanlarını artırıyoruz. Daha öncesinde Tavşanlı ilçemizde spor tesisleri yok denecek kadar azdı. İlçe Kapalı Spor Salonu terkedilmiş durumda ve kullanılamaz halde idi. Milli Eğitim bünyesinde sadece Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne ait, ömrünü doldurmuş bir spor salonu bulunmaktaydı.  
Her gencimizi en az bir spor alanı ile tanıştırma ve aktif olarak spor yapması hedefi ile spor tesislerini yaygınlaştırmaya öncelik verdik. İlk olarak geçtiğimiz senelerde Tavşanlı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde donanımlı bir okul kapalı spor salonunu tamamlamış ve öğrencilerimize sunmuştuk. Bu süreç içinde Karakova’da bir adet sentetik çim saha ve Tavşanlı adına gurur kaynağımız olan Tavşanlı Ada Stadı’nı tamamladık. Ada stadı tribünlerinin altında bulunan 5 adet kapalı salon yine İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde kurulan spor kulübü aracılığı ile yüzlerce gencimize, tekvando, güreş, jimnastik, masa tenisi, satranç gibi pek çok alanda imkan sağladı. Spor yatırımları devam edecek ve ilçemize yeni tesisler kazandıracağız. 
Bugün ise eski Kız Meslek Lisesi bahçesinde, 1.5 sene önce dua ile temelini attığımız, 750 seyirci koltuk kapasitesi olan, karşılıklı iki tribün, 1000 m2 oyun alanı, toplamda ise 2650 m2 alana sahip olan Kapalı Spor Salonu tamamlandı, öğrenci ve gençlerimizin kullanımına açıldı. Spor Salonu tüm okullarımız ve ihtiyaç olduğunda diğer ilçe spor aktiviteleri için de kullanılmak üzere Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu (Endüstri Meslek) Lisesine tahsis edildi.
Yeni Kapalı Spor Salonumuzun ilçemize hayırlı olmasını diler, herkes için sağlıklı ve huzurlu günler dilerim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.