TAVŞANLI’DA İŞVERENLERE İŞBAŞI EĞİTİMİ BİLGİLENDİRMESİ

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, işverenler işbaşı eğitimi hususunda bilgilendirildi.

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2016 - Salı - Güncelleme: 29.03.2016 08:48:45
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
3696 okunma
Google News

 

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında, İşkur İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen,  İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Karaaslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in de katılımıyla ilçedeki işverenlere yönelik İşbaşı eğitim ile ilgili toplantı yapıldı.

Gerçekleştirilen sunum ile Tavşanlı işverenlerine işbaşı eğitim programları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Birçok işverenlerin katıldığı programda İşkur programları hakkında detaylı bilgiler verildi. Gerçekleştirilen sunumda İşbaşı Eğitim programlarının bir yıla çıktığı, ayrıca program bitiminden sonra eğer işverenlerin katılımcıyı ise aldıklarında 36 aya kadar sigorta primlerinin işveren hissesinin tamamının İşkur işsizlik fonundan karşılanacağı bilgisi verildi. İş ve Meslek Danışmanı Salih Elyak programların işleyişi hakkında işverenlere detaylı anlatımda bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.