TAVŞANLI'DA KASAPLAR VE KESİMHANELER DENETLENDİ

TAVŞANLI BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ'NE BAĞLI EKİPLER İLÇEDE FAALİYET YÜRÜTEN ET MARKETLER İLE KASAPLARDA DENETİM YAPTI. YAPILAN İNCELEMELERDE HER HANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2017 15:11:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3200 okunma
Google News
 
 
Tavşanlı Belediyesi Zabıta ekipleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı veteriner hekim tarafından yapılan denetimlerde 17 iş yerine gidilerek satışa hazırlanan etler ile satış reyonlarının ortamları hijyen yönünden incelendi. Yapılan denetimlerde insan sağlığını tehdit edecek her hangi bir unsura rastlanmadığı, eksik görülen hususlarda iş yeri sahiplerinin uyarıldığı bildirildi. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, iş yerleriyle birlikte kırmızı ve beyaz et kesimi yapılan kesimhanelerinde denetlendiğini söyleyerek vatandaşlarımızın rahat olmasını istedi. Başkan Güler "Hayvansal ürünlerin imalatında insan sağlığındaki unsuru çok iyi biliyoruz. Belediyemiz tarafından 17 işyeri hem hijyen açısından hemde evrak konusunda incelendi. Hiç bir olumsuzluk yaşanmadı. Açıkçası işletme sahiplerine hassasiyetlerinden ötürü halkımız adına teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz veterinere hekimimizle beraber kesim yapılan tesisleri de kontrol edecek. Bu konuda ki denetimlerimiz aralıksız sürecek" dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.